Opskrift | ||
10A - American Pale Ale (American Ale) | ||
OG: 1.056 FG: 1.016 Alkohol: 5,2% alk. pr. vol. Bitterhed: 37 IBU Farve: 14 EBC Effektivitet: 0 % | ||
1,500 kg Amber Liquid Extract 0,500 kg Extra Light Dry Extract | ||
10 g Magnum (14.00 %) i 60 minutter 30 g Amarillo (8.20 %) tørhumle 20 g Liberty (4.30 %) i 10 minutter 25 g Williamette (5.50 %) i 0 minutter | ||
Dry English Ale (WLP007) White Labs | ||
Noter Den 5. september kommer lomstens bestyrelse til møde. I den forbindelse skal der serveres en liflig humlet pale ale. [24/8-2009 Brygdag] Den ser mørkere ud end forventet. Liberty humlen dufter fremragende. Det gør magnum-humlen for den sags skyld også. Tror Willamette-humlen er blevet lidt for gammel, for aromaen er ikke specielt kraftig (skal måske heller ikke være det) - så jeg ændrede opskriften fra 20 g til 25 g. [25/8-2009 Gæring venter lidt] I morges gav jeg urten ilt og gær. Da jeg kom hjem opdagede jeg, at termostaten var sat til at køre mellem 0 og 18 gC. Temperaturen i urten var 8 gC - så der er ikke rigtig sket noget. Har varmet den op siden jeg kom hjem; og er sat tilbage i køleskabet. |
Egentlig vil vi helst spille bingo - svensk bingo
for at være helt præcise. Men der er så mange
regler at lære - og det virker så svært.
I stedet bruger vi vores fritid på at vande
malt og humle.
Send en mail
mandag den 24. august 2009
#FakeBrew4 Pale Ale
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar