Og planen var, at dette skal være vores første frugtøl. To (eller var det fire) kg solbær har den fået, hvilket svarer til 100 g solbær pr liter.
Opskrift | ||||||||||
16B - Belgian Pale Ale | ||||||||||
OG: 1.048 FG: 1.008 Alkohol: 5,2% alk. pr. vol. Bitterhed: 30 IBU Farve: 14 EBC Effektivitet: 67 % Volumen brygget: 23 liter | ||||||||||
4,500 kg Pilsner 0,500 kg Carahell (Weyermann) 0,200 kg Caramunich II 0,100 kg Cara-Pils/Dextrine 0,000 kg Sugar, Table (Sucrose) | ||||||||||
| ||||||||||
Bastogne Belgian Ale (WLP510) White Labs Orval (-) | ||||||||||
[6/6-2010 Brygdag] Brix: 12.4 -> OG 1.048 [14/6-2010 Omstukket og tilsat "anden gæring"] Det meste af en Orval (tappet den 4/1-2010) blev hældt i gæringsflaske. "Det meste"; fordi da jeg åbnede flasken - sprøjtede den som en teenagedreng på Playboy Mansion. SG målt til 1.010 med hydrometer. Den virker en smule mørkere end jeg havde troet den ville blive; men når den nu har stået sommeren over i kælderen og er klaret - så kan det være at farven er som den skal være. [18/8-10 Smagning] Udseende: Helt klar. Aroma: Svedig andemås. Smag: Korn og brett Ikke nogen fantastisk spændende pale ale, og aromaen gav den ikke mange plusser. Vi har besluttet at brygget skal deles i to hvor hver del får henholdsvis solbær og kirsebær. [9/10-10 Frugt tilsat] Kenni skaffede frugt på Fyn. Så der er kommet fire kg solbær i. Desuden kom der en omgang WYeast lambikblend i (3278). |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar