Opskrift:
Style: Porter
OG: 1,064 SG
FG: 1,020 SG
Alc: 5,74 % Vol
Color: 69,8 EBC
IBU: 34,5 IBU
Efficiency: 62,00 %
5,50 kg Pale Malt, Maris Otter
0,76 kg Munich I (Weyermann)
0,47 kg Caraamber (Weyermann)
0,47 kg Caramunich III (Weyermann)
0,34 kg Chocolate Malt (Thomas Fawcett)
0,23 kg Carafa III (Weyermann)
40,00 gm Goldings, East Kent [4,60 %] (60 min)
28,00 gm Goldings, B.C. [4,60 %] (30 min)
20,00 gm Goldings, East Kent [4,60 %] (15 min)
1 Pkgs London Ale (White Labs #WLP013)
20,00 ml Hasselnøddeekstrakt
250,00 gm Kakaopulver (Boil 10,0 min)
Ønsket fermenteringstemperatur: 19 °C
---
Brygnote:
Efter tilføjelse af kakaopulver steg OG med 0.008 g/ml til 1072
Ingen kommentarer:
Send en kommentar