Opskrift:
Style: Amerikansk brown ale
OG: 1,048 SG
FG: 1,011 SG
Alc: 4,82 % Vol
Color: 36,7 EBC
IBU: 28,3 IBU
Efficiency: 70,00 %
4,40 kg Pale Malt, Maris Otter
0,23 kg Caraamber (Weyermann)
0,18 kg Pale Chocolate Malt
0,11 kg Biscuit Malt
0,11 kg Cara Crystal
0,05 kg Carafa III (Weyermann)
14,00 gm Simcoe [13,50 %] (60 min)
25,00 gm Amarillo Gold [8,00 %] (15 min)
50,00 gm Amarillo Gold [8,00 %] (0 min)
1 Pkgs California Ale (White Labs #WLP001)
20/9-08 Note vedrørende karbonering:
Karboneringen er noget ujævn. Nogen flasker er godt karboneret, og andre er nærmest helt flade. Sukkeret før flaskning er muligvis ikke blevet fordelt ordentligt.
4/10-08 Bazaren Open:
Scoresheet fra Maltbazaren Open efterår 2008 (score 34): pdf xls
Ingen kommentarer:
Send en kommentar