søndag den 14. maj 2006

Opus #11 Hefe Eichenweizen

Læste artiklen: http://www.evansale.com/hefeweizen_article.html
Hey - lyder spændende - let's make one ..

16.06.2006 Smag:
Smagen af banan er taget meget af - men den er stadig en kende sød. Det er het ok.
Næste gang kan vi vist godt bruge både mere røgmalt og egetræsspåner - for ingen af delene er rigtig til at smage.
Den er let og sommerlækker. Skulle have lavet nogle flere. Nu skal den bare drikkes !!


28.05.2006 Smag.
Da jeg nu alligevel skulle undersøge trykket i en af flaskerne kunne jeg ligeså godt smage på den: Hold da op den smager af banan, og er meget sød. Den skal vist have 2-3 uger før næste smagning.


28.05.2006 kommentar:
Måske vi skal stoppe med at bage flasker i ovn.
Desværre er der en tildens til at gamle og knap så gode flasker bliver lidt skøre. Der var en af flaskerne som flækkede efter een dag i flaske. Kontrollerede en anden flaske, for at undersøge om det kunne være trykket, men det virkede ikke sådan.
Næste gang desinficerer vi med idophor !!


26.05.2006 flaskedag:
Som vi har gjort de sidste par gange for at desinficere vores flasker, har vi "bagt" dem i ovn. Det er nemt - og vi har endnu ikke oplevet forurende flasker på grund af det.

14.05.2006 Brygdag.
Ud over de ingredienser som er beskrevet i opskriften, er der under 1. fermentering tilsat omkring 50g egetræsspåner.
- øh, det er altså noger som farver lidt; så de 14 EBC der står angivet passer ikke helt; er nok nærmere 25.


Ny cirkulationspumpe:
I dag var første gang vi fik testet vores pumpesystem. Pumpen er fra Lund Teknik.
- Det er sku bare et hit - så enkelt kan det siges.








Opdateret: 28.06.2006, 23.17

Ingen kommentarer:

Send en kommentar