Opskrift | ||
10C - American Brown Ale (American Ale) | ||
OG: 1.052 / est. 1.052 FG: 1.012 / est. 1.013 Alkohol: 5,2% alk. pr. vol. Bitterhed: 35 IBU Farve: 40 EBC Effektivitet: 70 % | ||
4,200 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) 0,560 kg Diastatic (Weyermann) 0,320 kg Caramunich III (Weyermann) 0,230 kg Cara Crystal Malt - 120 (Brewferm) 0,140 kg Carafa I 0,030 kg Carafa III | ||
50 g Goldings, East Kent (5.9, leaf) (5.60 %) i 60 minutter 20 g Williamette (5.40 %) i 10 minutter 30 g Liberty (4.90 %) i 0 minutter | ||
English Ale (WLP002) White Labs | ||
Kloning af Moose Drool som brygges af Big Sky Brewing. Opskriften kommer fra showet "Can You Brew It": http://thebrewingnetwork.com/shows/482 http://www.thebrewingnetwork.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=13046&start=30 26/9-2009 Brygdag I den oprindelige opskrift bruges 550 g Caramel Malt 70 °L. Nu kan jeg ikke finde 140 EBC almindelig karamel - så det er blevet en blanding af crystal (120 EBC) og Caramunich III (EBC 150). 3/10-2009 måling SG målte 1.013; den er done. Ganske klar, men har fået lidt klaringsmiddel for at få de sidste rester ud. 10/10-2009 Kegget FG: 1.012. Den er meget klar. I forhold til forrige moose drool klon er humlen mere fremtræden, selvom den stadig er maltdomineret. |
Egentlig vil vi helst spille bingo - svensk bingo
for at være helt præcise. Men der er så mange
regler at lære - og det virker så svært.
I stedet bruger vi vores fritid på at vande
malt og humle.
Send en mail
lørdag den 26. september 2009
#52 American Brown Ale - Moose Drool
Etiketter:
American Brown Ale,
wlp002
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar