I 2010 fik vi brygget 11 separate bryg fordelt på lidt flere batches. Igen i år har vi forsøgt at få endnu mere styr på hvordan øllet ender. Pudsigt, at der stadig kan blive ved at dukke nye facetter op. Tag fx de to humleøl #58 og #65; som begge er baseret på en tripel med amerikanske humle. Den første gærede ok ned og havde en klar bitterhed. Lidt opskriftkludder samt manglende udtrækning af bitterstoffer (#65) gjorde, at den er endt som en gang humlesuppe. Kan fint drikkes - men ikke endt som ønsket.
I år har vi for første gang lavet virkelig humlede double IPAer. Og det bliver vi nok ved med. Vores forbillede har været - og er - Russian River's "Pliny The Elder". Nu har vi rent faktisk også fået smagt den (den originale).
- Første udgave
- Anden udgave
- Første udgave
- Anden udgave
Og igen i år må vi sige at,
Fermentation is king!
Brygåret 2011 blev skudt i gang i går (8/1-11), hvor vi bryggede en stout. Stouten har den den højeste indbrygningsgrad (31,8 °P) som vi har lavet - indtil nu. Den blev lavet på nyt setup; se her.
Vi har for første gang leget med frugt, og vi ser frem til at smage resultatet. Se her.
Vi har for første gang leget med frugt, og vi ser frem til at smage resultatet. Se her.
Vi har ikke planlagt noget for i år, men derfor er vi ikke tørlagt for ideer.
Godt nytår!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar